Pris uten mva |  Pris inkl. mva

Handelsforhold

Salgssbetingelser
Stickerland ApS - stickerland.no

Generelle opplysninger om virksomheten

Virksomhetens juridiske navn: Stickerland ApS
Virksomhetens kallenavn: Stickerland
Selskapsform: ApS
Eiere: Thomas Hansen & Rasmus Hansen
Virksomhetens norske organisasjonsnummer: 996 057 593
Etableringsår: 2010 

Norsk adresse:
Karenslyst Allè 53
0279 Oslo
Norge
Norsk Tlf.: 218 990 88
E-mail: info@stickerland.no
Hjemmeside: https://stickerland.no

Dansk adresse:
Teglbækvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Tlf.: +45 86 32 7006 
E-mail: info@stickerland.dk
Hjemmeside: https://stickerland.no


Du kan bestille varer hos Stickerland på følgende måter:
- pr. e-mail
- pr. telefon
- via hjemmesiden

Telefon: mandag til fredag 9-17:00
Ved henvendelse pr. e-mail har vi en svaretid på 1 time. 

1. Generelle betingelser

Kun myndige personer over 18 år kan handle på siden stickerland.no
Dette er salgsbetingelserne våre. Alle kjøp hos Stickerland ApS, i det følgende benevnt ”Stickerland”, ”vi” eller ”oss” - på hjemmesiden https://stickerland.no - er underlagt de følgende betingelser og regler. Alle har til enhver tid mulighet for å downloade, lagre og printe våre salgsbetingelser fra hjemmesiden vår på https://stickerland.no, som du finner nederst på siden. Av sikkerhetshensyn har du dessverre ikke mulighet for å logge deg inn og selv følge opp på din ordre. Du er alltid velkommen til å skrive til info@stickerland.no og forhøre deg om din ordre. Husk å opplyse ordrenummeret.

Når kjøper (Dere burde ha noe med: ”Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt "du", "deg", "din" eller "ditt.")har avgitt ordren, erklærer kjøper å ha lest og akseptert Stickerlands salgsbetingelser. Ved klikk på "send ordre"- knappen avgir kjøperen et bindende tilsagn om å ville kjøpe varen i handlevognen. Vi gjør oppmerksom på at det er ulovlig å avgi falske tilsagn om kjøp. Heretter er du underlagt våre regler om angrerett og reklamasjonsrett som du finner under punkt 8 og punkt 10. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Ved ordreavgivelse mottar kjøper straks en ordrebekreftelse via e-mail. Stickerland aksepterer ikke avvik fra disse betingelsene, med mindre dette er avtalt skriftlig før ordren er avgitt.

HUSK at vi ikke går i gang med å lage dine spesialiserte produkter før vi ser at kvaliteten tilfredsstiller alle krav.

Hvordan kjøper jeg på stickerland.no?

Du kan handle på siden stickerland.no på flere måter, alt etter hvilken vare du etterspør. Lagervarer som badgemaskiner og badgedeler finner du under fanen Maskiner og tilbehør. Disse kan du legge direkte i handlevognen. Hvis du derimot ønsker å kjøpe spesialiserte produkter som buttons med eget motiv, skal du inn under fanen Bestill buttons mm. Heretter velger du så produktet, f.eks. ”badges med nål”. Nå er du nådd frem til vår automatiske prisutregner. Nå skal du velge den størrelsen du ønsker. Deretter taster du det ønskede antall inn i utregneren, og nå skulle den gjerne svare deg med en pris på nettopp dine spesifikasjoner. Note: Du har også mulighet for å velge tilkjøpsytelser som f.eks. metallictrykk eller Neonfarver. Når du er tilfreds med type, størrelse, mengde, og har funnet ut av om du ønsker å utnytte muligheten for spesialtrykk, skal du nå velge den filen som du ønsker å uploade. Mer informasjon om motivoppsetningen finner du her. Når motivet er funnet og valgt, skal du trykke på knappen upload ditt motiv. HUSK at du skal akseptere begrensningen av returretten din ved spesialiserte produkter. Dette gjøres ved å markere boksen ”ja til begrenset angrerett”. Du vil deretter sendes videre i bestillingsprosessen. Hvis du ønsker å bestille flere motiver kan dette gjøres senere i bestillingsprosessen.
Hjemmesiden stickerland.no oppdateres én gang i uken.

2. Når har jeg akseptert og hvor lang er leveringstiden?

stickerland.no aksepterer vi ordrer fra hele Norge. Leveringstidene opplyst på hjemmesiden stickerland.no skal tas som veiledende (se konkrete leveringstider under punkt 3 samt 3.1). Spesielt i forbindelse med fremstillingen af personlige produkter krever den endelige fastsettelse av leveringstiden, planlegging og fastsettelse av spesifikasjoner som f.eks. grafikk, pakking, typer etc. Disse utgjør variable elementer som kan påvirke leveringstiden. Vi går f.eks. ikke i gang med å produsere de spesialiserte produktene før vi ser at kvaliteten tilfredsstiller alle krav. Alle disse variable faktorer gjør at produksjonen til tider overskrider den veiledende leveringstiden. Våre produkter er underlagt streng kvalitetskontroll som tar litt tid, men som garanterer deg et førsteklasses produkt. Hvis den veiledene leveringstiden markant overskrides, kan kjøper oppheve kjøpet. Ved kjøp av lagervarer gjelder normale angre- samt reklamasjonsrett, se punkt 8 og punkt 10.

3. Alminnelig forsendelse - Billigst hvis du har tid til å vente

Vår alminnelige totale leveringstid er 8-10 virkedager. Det tar 5 dager å sende en pakke fra vår adresse til en adresse i Norge. Resten av tiden bruker vi på å produsere varen din. Varene sendes ved hjelp av Postnord og sendes som en forsikret pakke. Se punkt 2.

3.1 Express forsendelse - Hurtigere produksjon samt forsendelse

Ved express forsendelser har du varen 6-7 virkedager etter din ordre er akseptert. Ved Express fremstilling og levering oppkrever vi et gebyr på 20 % av det samlede ordrebeløp.

3.2 Forsendelse av lagervarer (Maskiner, utstanser, deler, ferdige motiver)

Hvis du bestiller en lagervare innen kl. 12, sender vi samme dag. Så alt etter hvilken leveringsform du velger, har du varene 6-10 dager senere.

3.3 Forsendelse til Nord Norge og de nordlige øyer.

Det gjelder andre leveringsomkostninger samt leveringstid ved forsendelse til Nord Norge og de nordlige øyer. Se tabellen vår over forsendelsestider og omkostninger her.

4. Fremstilling av "lag selv" produkter.

Alle "lag selv" ordre lages på bakgrunn av det tilsendte grafiske materiale, med mindre annet spesifikt er avtalt skriftlig. Dette grafiske materiale skal leveres i det formatet som vi henviser til i vår motivoppsetnings informasjoner. Du kan alltids sjekke formater og downloade skabeloner i vårt downloadområde på stickerland.no. Vi kan ikke garantere at badget ditt blir laget feilfritt, med mindre det tilsendte materiale eksplisitt er godkendt av stickerland på skrift.

Noter deg våre kommentarer til designet ditt. Kjøperen er selv ansvarlig for at det tilsendte er komplett og f.eks. ikke inneholder stavefeil eller andre feil. Dette gjelder også for feil oppstått i overførselen av motivet, eller datafeil som ikke er Stickerlands skyld. Hvis kjøperen ikke har overholdt sin del av avtalen ved å levere et ferdig motiv til trykk, kan det skje forsinkelser i produksjonen som Stickerland ikke tar ansvar for.

HUSK at Stickerland alltid sjekker brukbarheten av det tilsendte materiale før vi går i gang med produksjonen. Vi sjekker bl.a. for feil i bleed (ombukning), dpi (oppløsning), farver, format og størrelse. Ved "lag selv" produkter gjelder en begrenset reklamasjonsrett. Bestillingen av personlige produkter kan ikke angres såfremt produksjonen er begynt. Men vi kan stanse produksjonen og du kan angre resten av kjøpet. Produktet anses for regelmessig levert når varen er sendt fra vår adresse. Stickerland er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap, forårsaket av forsinket levering fra transportfirmaet. Ordrer er akseptert ved vår ordrebekreftelse og er med forbehold for force majeure. Det tas forbehold for utsolgte lager produkter.

5. Ordrebekreftelse

Når vi har mottat din ordre, får du med det samme en online-meddelelse med beskjed om ditt ordrenummer og det samlede ordrebeløp. Vi anbefaler at du utskriver og lagrer denne meddelelse, inntil du har mottat din ordrebekreftelse via e-mail. Husk: Ved kortbetaling blir pengene først trukket fra kontoen din når ordren sendes. Såfremt det er uoverensstemmelse mellom det bestilte og bekreftelsen, skal du som kjøper kontakte Stickerland på tlf.: 218 990 88 eller pr. mail info@stickerland.no.

Når du har gjennomført en bestilling, vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi at du lagrer.

6. Betaling

Betaler du med bank- eller kredittkort er du alltid sikret mot misbruk. Du har nemlig mulighet for å avvise en betaling når du mottar din betalingsoversikt. Du har ingen selvrisiko i tilfelle kortet ditt blir misbrukt i en Internett-butikk, som bruker SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet sitt, slik som Stickerland gjør. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 NOK, når kortet ditt misbrukes ved bruk av pinkoden.

Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterte (SSL), og det er derfor kun Nets/BBS (BankAxept) og Swedbank (kredittkort), som kan lese dem. Verken Stickerland.no eller andre har mulighet for å lese dataene. Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra Stickerland. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet. I vår e-butikk kan du betale med følgende betalingsmidler:

  1. Visa
  2. Visa Electron
  3. Mastercard
  4. Firma faktura

1) Betaling med Visa koster 1,25 % af kjøpsbeløpet.
2) Betaling med Visa Electron koster 1,25 % af kjøpsbeløpet.
3) Betaling med Mastercard koster 1,25 % af kjøpsbeløpet.
4) Betaling på faktura (OCR betalingskort eller bankoverførsel) koster 25 NOK i gebyr og betalingen skal være Stickerland i hende 10 dager netto fra mottakelsen med mindre annet er avtalt. Etter forfall beregnes rente: 1 1/2 % pr. mnd. + gebyr på 100 NOK.

Ved kortbetaling trekker Stickerland først pengene når vi har sendt din bestilling. Ved faktura betaling har du 10 dagers kreditt med mindre annet er avtalt. Hvis du avbestiller "lag selv" produkter innen produksjonen går i gang, kan du avbestille hele kjøpet. Hvis vi har gått i gang med produksjonen kan du nøyes med å betale den delen av din ordre som allerede er framstilt.

Ved kjøp av maskiner, deler, samt ferdige motiver, har du alltid 14 dagers angrerett fra mottakelsen.

7. Priser

Prisene som er offentliggjort på stickerland.no er alltid oppdatert og gjelder så lenge det ikke stilles ytterligere eller spesielle krav til produktet. Priser tilsendt en potensiell kjøper er gjeldende 30 dager fra mottakelsen. Alle totalpriser på siden er inkl. moms.

8. Reklamasjonsrett / Garanti

Stickerland.no yter 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven, omfattende fabrikasjons- og materialfeil, som konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, direkte eller indirekte oppstått som følge av feilbetjening, dårlig vedlikeholdelse, vold eller uautoriserte inngrep. Reklamasjon over feil og mangler som bør oppdages ved sedvanlig undersøkelse av varen, skal meddeles Stickerland innenfor rimelig tid. Varen kan etterfølgende returneres for reparasjon, byttes eller etter avtale, eventuelt kreditering. I forbindelse med reklamasjonssaker avholder Stickerland returneringsomkostningene i rimelig omfang. Ved "lag selv" produkter gjelder en begrenset reklamasjonsrett.

Bestillingen av personlige produkter kan ikke angres såfremt produksjonen er påbegynt. Vi kan stanse produksjonen, hvor Stickerland så etterfølgende lager et oppgjør over hva som allerede er laget, og kjøper deretter kan angre resten av kjøpet. Reklamasjoner pga. mindre avvik i trykkfarve kan ikke imøtekommes. Det er kjøpers ansvar at grafikken er sett igjennom, levert til Stickerland, og at de oppfyller de påkrevde spesifikasjoner. Hvis det tilsendte materiale ikke møter våre spesifikasjoner som du finner på stickerland.no, reserverer vi oss retten til å modifisere grafikken på en slik måte at den blir egnet til trykk. Dette er i seg selv ikke nok til en reklamasjon. Et hvitt område fra kanten av badget til der hvor motivet på baksiden blir klemt inn under metallet er heller ikke en gyldig reklamasjons grunn. Måten å unngå denne hvite kant ( kun synlig fra baksiden) er å bruke våre skabeloner. Feil som oppstår i forbindelse med oppsetningen kan utbedres mot betaling ved å bestille en fysisk prøve av motivet. Dette er også beskrevet i det vinduet som under bestillingen ber om at kunden bekrefter denne begrensningen av angreretten ved spesialfremstilte produkter.

Men HUSK at vi ikke går i gang med å fremstille deres ordre før vi ser at kvaliteten tilfredsstiller alle krav.

8.1. Returadresse

Varer sendes til vår danske adresse: Stickerland ApS, Valhalvej 4, 8230 Åbyhøj, Danmark. Fraktudgifter ved tilbakelevering avholdes ved reklamasjon innenfor rimelighetens grense av Stickerland. Bemerk at vi ikke mottar pakker sendt pr. postoppkrav. Returnering kan også skje ved å nekte mottakelse eller avlevere varen personlig hos oss. Det er ikke et krav, men ekspedisjonen fremmes hvis tilstrekkelig informasjoner følger pakken - eksempelvis kopi av ordrebekreftelsen, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto for evt refusjon, kopi av evt. tidligere korrespondanse mv. Husk at det gjelder andre regler for personlige produkter, som "lag selv" buttons, magneter, navneskilt etc. Se under punkt 8.

9. Reklame og prøver

Stickerland.no forbeholder seg retten til å beholde overskuddsproduksjon som senere kan brukes som prøver på våre produkter til 3. personer. Vi forbeholder oss også retten til å anvende bilder av de fremstilte produktene i reklamsammenheng, med mindre annet er avtalt. Dette omfatter f.eks. reklamemateriale samt offentliggjørelse på vår hjemmeside stickerland.no

10. Angrerett

På våre maskiner, utstanser, ferdige motiver samt deler, gjelder 14 dagers angrerett fra mottakelsen av varen, se punkt 8.1 for adresse til benyttelse av angreretten. Produktet skal være intakt og i ubrukt stand. Vi kan ikke refundere brukte eller av kunden skadede varer. Du får hele varebeløpet, inkl. fraktomkostningene refundert, eller med andre ord, ALLE dine utgifter i forbindelse med kjøpet. Beløpet tilbakeføres til din bankkonto innenfor 1 uke etter mottakelsen av returvarer. Andre regler gjelder ved personlige produkter, se punkt 10.1.

10.1 Angrerett ved personlige produkter

Ved "lag selv" produkter har du ingen angrerett. Bestillingen av personlige produkter kan ikke angres, hvis produksjonen er begynt. Vi kan stanse produksjonen, hvor Stickerland senere lager et oppgjør over hva som allerede er laget, og hvor du som kjøper kan angre resten av kjøpet.

Dette står også omtalt i den fraskrivelsen av din angrerett, som du aksepterte da du lagde bestillingen din på hjemmesiden.

11. Reglerne vedr. opphavsretten

Det er alene kjøpers ansvar og risiko at det i produksjonen av kjøpers grafikk ikke skjer overtredelse av copyright og varemerker overfor 3. part. Kjøper hefter alene for lovligheten af spesialfremstilte produkter, og Stickerland kan ikke gjøres ansvarlig for bruken av en vare produsert for kjøpers regning.

12. Eierskap over produktene

Stickerland bevarer eierskapet over de leverte produktene inntil det fullstendige skyldige beløp er Stickerland i hende. Eierskapet går fra Stickerland til kjøper når fullstendig betaling har funnet sted.

13. Opphavsrett til grafikk laget av Stickerland ApS

Alle kreative oppgaver utført af Stickerland, spesielt utarbeidelsen av grafikk, logoer, oppsetning, utkast etc. koster ekstra, og Stickerland reserverer alle rettigheter til disse. Ved betaling av regningen for denne type service, betaler man KUN for den utførte service i forbindelse med produksjonen av nettopp de kjøpte produkter, og IKKE grafikken selv. Rettighetene til motivet forblir Stickerlands. Ved skriftlig avtale mellom Stickerland og kjøper kan retten til disse intellektuelle rettigheter overføres til kjøper eller annen 3. part mot betaling. Det kan kun selges til 3. part hvis det foreligger tillatelse fra den opprinnelige kjøper.

14. Databeskyttelse

For at du kan inngå en avtale med oss via hjemmesiden skal du la deg registrere med følgende personlige opplysninger:
· navn
· adresse
· telefonnummer
· e-mail-adresse

Personopplysningene registreres hos Stickerland og oppbevares i 5 år, deretter vil opplysningene slettes. Ingen kortoplysninger er tilgjengelige for Stickerland. Opplysningene varetas utelukkende av BBS ved betaling med bankkort og av Swedbank ved betaling med kredittkort, herunder også Visa electron. Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formålet å kunne levere varen til deg. Når det innsamles personoplysninger via vår hjemmeside, sikrer vi at det alltid skjer ved at du uttrykkelig har gitt ditt samtykke, sånn at du er informeret om eksakt hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Følgende grupper av medarbeidere har adgang til de registrerte opplysningene:
· ledelsen
· administrasjon og bokholderi

Vi oppbevarer og transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert. Opplysningene videregis ikke til tredjepart. Det registreres ingen person sensitive opplysninger. Som registrert hos Stickerland har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen og du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter personopplysningsloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stickerland via e-mail:info@stickerland.no

Disse opplysningene finner du også på forsiden under punktet Din datasikkerhet.

15. Norsk lov

Denne avtalen mellom kjøper og Stickerland er underlagt gjeldende norsk lov.