Pris uten mva |  Pris inkl. mva

Om Stickerland

Stickerland NorgeHvem er Stickerland? Stickerland er et skandinavisk reklameartikkelselskap og en del av Promotionland. Promotionland driver Badgeland, Stickerland og Magnetland. Vi er aktive og driver lokale selskap i fire forskjellige land; Norge, Danmark, Sverige og England. 

Vi har 12 ansatte og omsetter for et tosifret millionbeløp på konsernplan. Vi har en daglig produksjonskapasitet på 70.000 klistremerker i forskjellige størrelser. Frakten tar litt tid, men har du dårlig tid kan vi tilby superekspress og levere med bud.Leverer du inn bestillingen i god tid får du vår aller beste pris. Ved større ordre med lengre leveringstid har vi også mulighet til å gi deg helt spesielle priser, som er langt rimeligere enn våre listepriser. 

Vi tilbyer mye mer enn klistremerker. Noen av de produktene vi selger mest av er; midlertidige tatoveringer, labels og etiketter, toalett klistremerker og 3-D klistremerker. Her får du noen av de beste prisene i Norden. Vi pakker dine produkter etter din anvisning. Dersom du ønsker en salgsklar emballasje eller i spesielle stykkpakninger, fikser vi det uten problemer. Fortell oss hva du har bruk for av reklameartikler. Vi kan hjelpe deg med nesten alt. Vi finner en løsning som passer til ditt budsjett og dine ønsker. Vi har egen produksjon i egen fabrikk, samt produksjon i Polen, USA og Kina. Dette gir oss stor fleksibilitet og gjør at vi kan matche nesten alle tilbud. Ring oss for en prat om dine ønsker og behov så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg. 

Gjør som noen av Norges største virksomheter – kjøp dine klistremerker, etiketter og midlertidige tatoveringer hos Stickerland. Her kan du se noen av våre beste kunder.

 

Vi er også en såkalt AAA-ratet virksomhet, for femte år på rad, som betyr at vi er en sterk og god samarbeidspartner.

 

kunder